Profil

Idé-grundlag
At udvise engagement i kundens behov og ønsker, baseret på en høj grad af faglig ekspertise og alsidig maskinel støtte, således at kunden kan serviceres med en bred vifte af individuelle løsningsforslag.

Målsætning
Det er virksomhedens mål at opnå en så stor grad af fleksibilitet både hvad angår faglighed, maskinkapacitet og kvalitet, at ingen opgave er umulig at udføre.
Målet opnås og fastholdes gennem løbende investeringer i ny teknologi og personaleudvikling.

Produktbeskrivelse:
RUTEC tilbyder produktløsninger baseret på et højt fagligt niveau og et nøje kendskab til råvarer, materialer og maskiners muligheder, herunder overfladebehandling, nye teknologier og tilhørende brancherettede bearbejdningsformer som f.eks. spåntagning og værktøjsfremstilling.
Leverancerne udføre RUTEC både på kontrakt- og timebasis.

ALL-ROUND Leverandør
Med den væsentligt forøgede specialisering indenfor metalindustrien, som har kendetegnet udviklingen de seneste årtier, kan det være vanskeligt at finde leverandører som har et grundlæggende all-round kendskab til de uendeligt mange muligheder, der kan tages i anvendelse for at sikre at netop dit produkt opnår den bedste kvalitet ift. pris ! Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive om dette og bidrage med ideer og forslag allerede i udviklingsfasen. RUTEC råder over 35 års erfaringer og vi ser os i stand til objektivt at rådgive om stort set alle procesforløb frem til slutproduktet. Til forskel fra de fleste, er det vor hensigt at være din all-round sparringspartner og kunne tilbyde en bred vifte af løsningsforslag.

RUTEC_Acryl

RUTEC har samtidigt et meget alsidigt og fleksibelt produktionsapparat, som gør det muligt at fremstille prototyper og mindre serier både hurtigt og rentabelt.